GRANIT

Lubrifianti pentru motoare diesel vehicule comerciale & heavy duty (HDMO)

Costuri de operare/întreţinere reduse şi intervale prelungite de schimb al uleiului; acestea reprezintă problemele critice curente ale unui operator şi proprietar de flotă auto, precum şi provocările cu care OEM trebuie să se confrunte. Acestea reprezintă aceleaşi probleme avute în vedere la conceperea şi dezvoltarea seriei GRANIT de uleiuri de motor heavy duty. Mai presus de toate, nu putem neglija mult dorita reducere a emisiilor de noxe de unde rezultă compatibilitatea deplină a produselor noastre cu diferitele tehnologii actuale post-tratament.

Pe scurt, seria de lubrifianţi GRANIT oferă până la 3.3% reducere suplimentară a consumului de combustibil*. Protecţia per ansamblu a motorului şi turbocompresorului fiind esenţială pentru proprietari şi operatori în zilele noastre, uleiurile GRANIT au fost special concepute pentru protecţia motorului împotriva uzurii de peste 50% şi protecţia turbocompresorului de până la 28% împotriva depunerilor şi reziduurilor.

Uleiurile de motor GRANIT – fabricate în UE – oferă o fiabilitate supremă în medii de lucru reale, o protecţie completă a motorului, sistemului post-tratament şi a turbocompresorului, precum şi cresterea intervalelor de schimb.

*Conform măsurătorilor Protocoalelor”Smartway” ale EPA din SUA şi SAE J-1321 pentru produsul GRANIT SYN EURO ULTRA 5W-30.